Komen Bouw
 

Over Komen Bouw

Komen Bouw is ontstaan uit 15 jaar ervaring als bouwkundig uitvoerder en de wens om bij een diversiteit aan hoofdaannemers in de keuken te kunnen kijken. Om hieruit op persoonlijk vlak meer ervaring op te doen en met de goede, slimme innovaties en werkmethodes mijn kennis te verbreden. Om dit vervolgens weer toe te kunnen passen bij volgende opdrachtgevers.

 

Wie ben ik

Dennis Komen

Dennis Komen

(Hoofd-)uitvoerder

Mijn voldoening haal ik uit de grotere utiliteitwerken en de gestapelde woningbouw. Ik ben daarin gespecialiseerd in de gehele ruwbouw: het betoncasco. Met vrijwel alle bouwsystemen kan ik uit de voeten: wanden-breedplaat, tunnelbekisting, klimbekisting, etc. Waarbij mijn kennis en input niet stopt bij alleen de uitvoering. Ook in de voorbereiding denk ik mee met mijn opdrachtgevers: inkoop, planning, bouwrouting, bekistingsinzet, afroepschema’s en kraanplanningen verzorg ik.

 

Ik werk op projectbasis voor meerdere, verschillende hoofdaannemers zoals HSB Volendam, Aannemingsbedrijf J. Th. Kuin, Thunnissen en Heddes Bouw en Ontwikkeling.